Sponsoren info

Beste Sponsoren,

Zoals de voorgaande jaren, organiseren wij ieder jaar onze traditionele “Kwatsjaovend”. Dit seizoen is het de 44e Kwatsjaovend die wij organiseren. Deze zal gehouden worden op zaterdag 10 februari 2024.

Ook in het seizoen 2023/2024 willen wij onze website beschikbaar stellen voor sponsoren en vrienden van de Awt Prinse Sjoutvotte.

Sponsoren kunnen, zoals voorheen, te zien zijn op een groot projectie scherm via een Power-Point presentatie tijdens de Kwatsjaovend, maar ook nog voor een heel jaar op onze website.

Wij zouden het ook zeer waarderen als u de komende jaren onze sponsor wilt zijn van de Kwatsjaovend. U heeft dit jaar een keuze uit 3 opties.

Sponsormogelijkheden Kwatsjaovend 2023/2024

Optie 1: € 20,- “Stille Sponsor”:

D.w.z. U draagt de Kwatsjavond een warm hart toe. D.m.v. een foto van uw bedrijf dat de gehele avond geprojecteerd wordt in een PowerPoint bestand.

Optie 2: € 25,- “Sponsor met publiciteit”

– Opname in de sponsorcarrousel die de gehele avond gepresenteerd wordt op de

Kwatsjavond d.m.v. een PowerPoint bestand. – Opname als sponsor op onze website. Uw bedrijfslogo + naamsvermelding.

Optie 3: vanaf € 50,- “Sponsor met veel publiciteit”

– Opname in de sponsorcarrousel die de gehele avond gepresenteerd wordt op de Kwatsjavond d.m.v. een PowerPoint bestand. – Opname als sponsor op onze website met uw eigen bedrijfslogo met doorlink naar uw website.

Wij willen u graag als Sponsor van harte uitnodigen om deze traditionele avond bij te wonen.

Wilt u iets veranderen of heeft u vragen over onze sponsor opties dan kunt u altijd contact met ons opnemen d.m.v. ons e-mail adres: info@awtprinse-sjoutvotte.nl.

U ziet het, wij willen uw prominente rol graag blijven presenteren, ook in 2023/2024.

Awt Prinse Sjoutvotte

Reacties zijn gesloten.